Jegyvásárlás


Program


Koncert+Táncház: Kalász Banda, Erdőfű

Koncert+Táncház: Kalász Banda, Erdőfű

A klasszikus értelemben vett zenekarok arányaiban manapság kisebbségbe kerültek. Amíg korábban sokszor egy zenekarral végig tudta zenélni az életét egy adott személy, addig ma már ezt sokszor nem tudja megtenni, mert a sokféle igény miatt, sokféle zenét (felállást) igényel a hallgató vagy a zenész.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 9. péntek, 20:00

Ennek következménye, hogy sokszor a zenész rászorul, hogy akár több felállásban is szerepeljen. Jómagam jelen pillanatban is több csapatnak, zenekarnak, projektnek vagyok részese. Mégis a leginkább a Kalász Bandával tudom kifejezni a saját zenei ötleteimet. Nem projektnek gondolom ezzel együtt ezt a csapatot. Legfontosabb célként a gondolat megfogalmazását és annak átadását jelöltem ki. Jelenleg ebben a zenekarban szereplő személyekkel tudom ezt leginkább véghez vinni, nem csak szakmailag, hanem emberileg és lelkileg is.

(Kalász Máté gondolatai)

Közreműködik:
Kalász Máté - hegedű
Kaszap Attila - brácsák
Halmos Attila- hegedű, ének
Fekete Antal 'Puma' - kontra
Molnár Péter - nagybőgő

A koncertet követő táncház házigazda zenekara az Erdőfű.

Közreműködik:
Éri Katalin — nagybőgő, cselló, ütőgardon
Kiss-Balbinat Ádám — hegedű, ének
Maruzsenszki Andor — hegedű
Éri Márton — brácsa, kontra

Az esemény zenés-táncos rendezvénynek minősül, így csak védettségi igazolvánnyal látogatható (a védettségi applikáció bemutatása is lehetséges).

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!