Jegyvásárlás


Program


Koltai Róbert önálló estje
2

Koltai Róbert önálló estje

Koltai Róbert is csatlakozik a Pécsi Harmadik Színház megsegítésére hirdetett mentőakcióhoz, s ennek keretében 2023. március 29-én 19 órakor sztorizós-verses-zenés könyvbemutató kabaréra várja az érdeklődőket. Az est teljes bevételével a teátrumot támogatja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 29. szerda, 19:00

Koltai Róbert is mentőövet dob

Koltai Róbert vendége Gaál Ildikó rendező lesz, aki az örökifjú színésznek nemcsak a mindennapi életben társa, hanem eddig megjelent három életrajzi kötetének is szerzőtársa.
Az est folyamán hallhatunk színházi anekdotákat, személyes élményeket, szó esik közösen írt könyveikről, s persze a filmforgatásokról is. Így a próza időnként dallamba úszik át, s több is elhangzik Dés László immár klasszikusnak számító, filmekből is ismert dalai közül. Sőt, talán az is kiderül, milyen közös színházi munkák fűzik Koltai Róbertet a Pécsi Harmadik Színház alapító-igazgatójához, Vincze Jánoshoz. Mert az egymás iránti személyes tiszteletük okán döntött úgy a színész, hogy csatlakozva a Pécsi Harmadik Színház megsegítésére hirdetett mentőakcióhoz, az est teljes bevételét színházunknak ajánlja föl.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!