Jegyvásárlás


Program


Kolompos - Kiskarácsony – nagykarácsony / SÁTOR

Kolompos - Kiskarácsony – nagykarácsony / SÁTOR

A harminc évvel ezelőtt alakult Kolompos Együttes táncházi bandaként futott be határon innen és túl, Kanadától Japánig. Aztán, miután bejárta a fél világot, egy óvodába hívták fellépni, s ennek zenés-mesélős, táncos-játékos mókázás lett a vége.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 15. szombat, 11:00

Pontosabban az eleje, hiszen a hatalmas siker folytatást követelt, és hamarosan el is indult egy, a népszokásokat újszerűen bemutató, a kicsiket és a nagyokat egyaránt játékba hívó és megnevettető sorozat. Mai formájában nagyjából az ezredfordulóra alakult ki a csapat, és azóta szinte minden évben újabb albummal vagy zenés mesekönyvvel jelentkezett. Nem véletlen hát, hogy a Kolompos úgymond a népszokások és gyerekműsorok szinonimája lett. Ma sem akar mást, mint ami a legtöbb: megismertetni és megszerettetni a gyerekekkel a magyar népzenét, a néptáncot, a régi népszokásokat, vagyis mindazt a kincset, amelyet elődjeink ránk hagytak örökül.
Ehhez pedig mi sem szolgáltat ragyogóbb alkalmat, mint a közelgő karácsony. A szeretet ünnepétől elválaszthatatlanok az olyan babonás és vallási rítusok, mint a Miklós-napi alakoskodás, a lucázás, illetve Luca széke-készítés, a boszorkánymeglesés, a termékenységi babonák, vagy éppen a kis Jézus megszületését köszöntő betlehemezés. Játékos formában, sok muzsikával és énekkel ezeket mutatja be a Kolompos együttes Kiskarácsony - Nagykarácsony című műsorában.


Korosztály: 3-8 év

Ajánlatunk


Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!