Jegyvásárlás


Program


Kocsis Krisztián zongoraestje, MVM Koncertek

Kocsis Krisztián zongoraestje, MVM Koncertek

Kocsis Krisztián, bár tanulmányait még nem fejezte be, évek óta koncertező pianista: olyan gazdag szakmai múlt és komoly koncertrutin áll mögötte, mintha már tíz éve lenne a pályán.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 10. kedd, 18:00

Műsor:

Bach–Busoni: Esz-dúr „St. Anne” prelúdium és fúga, BWV 552, Chopin: Polonaise-Fantasie, op. 61, 

Bartók: Tánc-szvit, Sz. 77 BB 86, Brahms: Paganini-variációk II. kötet, op. 35

1997. szeptember 10-én született Budapesten. Zenész szülők gyermekeként a klasszikus zene mindig fontos szerepet töltött be életében: négy évesen már komponált és improvizált, mindennapjai zenehallgatással, zongorázással és zeneszerzéssel teltek. Fejlődését előbb édesapja, Kocsis Zoltán felügyelte, majd a Járdányi Pál Zeneiskolában Becht Erika foglalkozott a fiatal muzsikussal, akinek persze a Zeneakadémiára vezetett az útja. 2010-ben első díjat nyert a Nyíregyházán megrendezésre került XII. Országos Zongoraversenyen, 2011-ben a III. Országos Bartók Béla Zongoraversenyen játékát Kiemelt Nívódíjjal jutalmazták.
2013 januárjában nagy sikerrel debütált a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, a Liszt Ferenc Kamarazenekar közreműködésével, Kocsis Zoltán vezénylete alatt.
2013 májusában elnyerte a Franciaországban, Párizsban megrendezésre került Ile de France Nemzetközi Zongoraverseny Philomuses különdíját, ahol ezzel egyidejűleg felkérték egy szólóestre. A 2014-ben a VI. Bartók Béla Nemzetközi Zongoraversenyen harmadik díjat nyert. Zeneakadémiai tanulmányait 2015-ben kezdte, 2016-ban a zeneszerzés szakra is felvették. Ugyanekkor egyetlen magyar versenyzőként bejutott a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny döntőjébe, a legjobb hat közé; teljesítményét hét különdíjjal jutalmazták, amelyek között számos koncertfelkérés is szerepelt.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!