Jegyvásárlás


Program


KOCKAFESZT 2017.11.11-12. VIP

KOCKAFESZT 2017.11.11-12. VIP

Az egész család számára maradandó élménynek ígérkezik az év egyik legnagyobb LEGO® témájú családi hétvégéje, a KOCKAFESZT!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 10:00

A KLIKK LEGO® rajongói klub építői kétmillió építőkocka társaságában várnak mindenkit egy feledhetetlen hétvégére a Kölcsey Központba, ahol rengeteg, Debrecenben még soha be nem mutatott, ámulatba ejtő alkotással találkozhatsz. Ám a KOCKAFESZT nem csupán a nézelődésről, hanem az egész napos játékról szól: folyamatosan vár az összes tematikus játszóház. Túrj bele a rengeteg LEGO® kockába és rakj össze bármit, amit csak szeretnél!

A kiállító partnerek között bemutatkozik a nyíregyházi LEGO® gyár, a Tisza-tavi Ökocentrum, a Derecskei Gyümölcsös, a Blocks Magyarország Magazin, a Napraforgó Kiadó, és a „tekerd!” csoport, akik szintén játékokkal és nyereményekkel várnak.

Készíts közös fényképet az óriás LEGO® alkotásokkal, ismerkedj meg a LEGO® történetével, és vásárolj LEGO® készleteket a Brixcity kínálatából.

Ha még ez sem lenne elég, mintegy 50 színes programmal: versenyekkel, bemutatókkal, és rengeteg nyereménnyel készülünk!
Légy Te a legügyesebb és legszerencsésebb építők egyike, és nyerd meg az értékes LEGO® ajándékok egyikét!
A VIP jegyet váltók nemcsak exkluzív vezetés keretében, a hivatalos megnyitó előtt ismerkedhetnek meg a terepasztalokkal, de garantált ajándékban is részesülnek, sőt, nyereményjátékon vesznek részt.*

Játsszunk egy jót közösen!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!