Jegyvásárlás


Program


Kiszáradás - Y Csoport

Kiszáradás - Y Csoport

Harold Pinter Árulás című darabja felhasználásával

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 13. péntek, 19:00

Van egy férfi. Szeret. Valakit, aki nem lehet az övé. Van egy nő. Megcsal. Valakit, akinek azt hiszi, túljárhat az eszén. Van egy barátság. Inkább csak volt. Üres squash-termekben donganak így a padlók. Harold Pinter darabja egy házasság, egy barátság és egy viszony hármasságát mutatja be, amelyben mindenki mást játszik, mint aki valójában. A megcsalás kliséje egzisztenciális kérdésként jelenik meg a történetben, ahol a kapunyitási pánikban vergődve senki se veszi észre hol és mikor hagyta el önmagát ennyire. Mi történik, ha azzal tartod sakkban a másikat, amivel a leginkább lehet, de nem veszed észre, hogy már rég mattot adott neked? A nem-lineárisan épülő előadás zárt terápiára hívja a nézőt: sebészeti pontossággal analizálja kapcsolataink mechanizmusát, szikével metszi ki a traumákat és komplexusokat, de nem talál mást csak üres sivatagot.

Emma: Gonda Kata
Jerry: Hajmási Dávid
Robert: Fábián Szabolcs

Dramaturg: Tóth Réka Ágnes
Koreográfus: Grecsó Zoltán
Rendezőasszisztens: Balogh Zsuzsanna

Rendező: Halasi Dániel

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!