Jegyvásárlás


Program


Kisemberek a nagy háborúban – workshop felnőtteknek az Új világ született kiállításban

Kisemberek a nagy háborúban – workshop felnőtteknek az Új világ született kiállításban

A workshop keretében arra keressük a választ, hogy hogyan változtatta meg a hétköznapi emberek életét a nagy háború? Egy nap még tettek-vettek, intézték ügyes-bajos dolgaikat, ám a háborúval minden megváltozott: öltek, szenvedtek, pusztultak. Milyen volt a nagy háború a kisemberek perspektívájából?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 16:00

A kiállításhoz kapcsolódó műhelymunka során megismerjük a háborúnak a hétköznapi embereket érintő oldalát a technikai médiumok és a használati tárgyak változása tükrében. Korabeli dokumentumokat és adatokat változtatunk meg rajzi eszközökkel, hogy „kézzel fogható” közelségben érezzük a háborút. 

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!