Jegyvásárlás


Program


Kiscsillag: Semmi konferencia
2

Kiscsillag: Semmi konferencia

LOVASI ANDRÁS - FÖLDES ESZTER: SEMMI KONFERENCIA
KONCERT-SZÍNHÁZ A KISCSILLAG ZENEKAR ELŐADÁSÁBAN

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 19:00

A hatalmas sikert aratott, Lovasi András és Földes Eszter által megálmodott Semmi konferencia végre Egerbe érkezik az Egri Kulturális és Művészeti Központ jóvoltából. A Kiscsillag zenekar koncert-színháza kiegészül a könnyűzenei élet meghatározó alakajaival és mesteri színészek játékával.

A történet központjában egy 11 éves kisfiú áll, Péter, akinek az édesanyja Zsuzsa, mindig szomorú, és ha kérdezi tőle, mi a baj, csak annyit mond: SEMMI. Kitalálja tehát, hogy kéne egy konferencia a Semmiről, ahová elhívná mind a Semmi szakértőit, hátha majd tőlük megtudja, mi az a Semmi, amitől az édesanyja szomorú, és ha megtudja, biztos meggyógyul és újra jókedvű lesz. Ebben Péter egyetlen barátja, Jónás lesz a segítségére, aki a szomszédos parkban, egy nagy fában lakik, mint régen a remeték, és aki fénykorában sikeres DJ volt Londonban.

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Szeretnénk benneteket meghívni a 2024. március 23-án, szombaton megrendezésre kerülő 3 vetítéses animációs film rendezvényünkre. Találkozhatsz kedvenc videósaiddal is, ott lesz: ZsDav, DoggyAndi, Jánosik Gergő, OwnMcKendry, Sajt32, Rolix, IceBlueBird és Aida Vagyok.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!