Jegyvásárlás


Program


Kiscsillag fesztivál: Semmi konferencia

Kiscsillag fesztivál: Semmi konferencia

LOVASI ANDRÁS–FÖLDES ESZTER:
Semmi konferencia
koncert-színház – a Kiscsillag zenekar előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 14. péntek, 19:30

A történet központjában egy 11 éves kisfiú áll, Péter, akinek az édesanyja Zsuzsa, mindig szomorú, és ha kérdezi tőle, mi a baj, csak annyit mond: SEMMI. Kitalálja tehát, hogy kéne egy konferencia a Semmiről, ahová elhívná mind a Semmi szakértőit, hátha majd tőlük megtudja, mi az a Semmi, amitől az édesanyja szomorú, és ha megtudja, biztos meggyógyul és újra jókedvű lesz. Ebben Péter egyetlen barátja, Jónás lesz a segítségére, aki a szomszédos parkban, egy nagy fában lakik, mint régen a remeték, és aki fénykorában sikeres DJ volt Londonban.

Időtartam: 90 perc

Szereplők:
Scherer Péter
Földes Eszter

Zene     Lovasi András
            Leskovics Gábor Lecsó
            Erős Márton

Díszlet–jelmez     Vereckei Rita
Bábtervező     Márkus Sándor
Rendezőasszisztens     Kántor Nóra
Rendező     Földes Eszter

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!