Jegyvásárlás


Program


Királyi muzsika
2

Királyi muzsika

Műsor:
„Angol kórusutazás” a világszerte népszerű zeneszerző-karnaggyal, a King's Singers egykori tagjával.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 22. péntek, 19:00

Közreműködik: Kodály Kórus Debrecen

Vezényel: Bob Chilcott (Nagy-Britannia)

A Kodály Kórus Debrecen koncertjének vendégkarnagya, Bob Chilcott zeneszerzőként, karmesterként és énekesként is a kórusmuzsikához kötődik. Énekkari tagként és a kóruszene kutatójaként kezdte a Cambridge-i King’s College-ben, majd 12 évig a King’s Singers tagja volt. 1997-től „fő állása” a zeneszerzés lett, terjedelmes szerzői katalógusában minden típusú kórus számára találunk műveket. Énekeiben egyaránt használ kortárs és hagyományos szövegeket. Jelentősek szakrális zenei alkotásai, mint például a St John Passion, A Little Jazz Mass és a Requiem. Legutóbb 2019-ben a Christmas Oratorio című szerzeményét mutatta be. További művei közé tartozik a BBC Proms számára komponált The Angry Planet és a The Voyage for Age UK Oxfordshire, amelyet 2017-ben a Royal Philharmonic Society díjára jelölték. Számos darabot írt gyerekeknek is. Bob Chilcott világszerte több mint 30 országban vezényelt kórusokat, az Egyesült Királyságban több ezer amatőr énekessel dolgozott együtt. Hét évig a londoni Royal College of Music kórusának karmestere volt, 2002 óta pedig a BBC Singers fő vendégkarmestere. 2019 októberétől a Birmingham University Singers vezető karmestere. Zenéjét vezető brit és elismert külföldi kórusok előadásában rögzítették lemezre, többek közt a King’s College, a Wells Cathedral, a King’s Singers, a BBC Singers. 2016-ban Katie Meluával és a Gori Women’s Choir tagjaival dolgozott együtt az In Winter című albumon, amely az Egyesült Királyságban és Németországban is a top 10-be került az albumlistákon. 2017-ben elnyerte a The Royal School of Church tiszteletbeli ösztöndíját.

Bob Chilcott és a Kodály Kórus közös koncertjén a többszázados angol kórushagyomány kiváló alkotásaival találkozhatunk és ismerkedhetünk meg, autentikus forrásból.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!