Jegyvásárlás


Program


KIPPKOPP A FŰBEN - Nefelejcs Bábszínház
3

KIPPKOPP A FŰBEN - Nefelejcs Bábszínház

Ki játszik ilyet, majd megmondom milyet!  Fogócskázzunk itt a réten, szaladjunk, és kacagjunk! Fussunk, fussunk, kergetőzzünk, nem baj ha elfáradunk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 7. kedd, 11:00

Végre elmúlt a tél! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával?

Minden kiderül a mese végére!

 

Marék Veronika – Erdélyi Erika

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!