Jegyvásárlás


Program


Kicsi Gesztenye Klub - Zenés Mesejáték
3

Kicsi Gesztenye Klub - Zenés Mesejáték

Budapesten az impozáns Újpesti Rendezvénytér ad otthont előadásainknak, ahol ráadásul először találkozhattok az új szereplőnkkel, a bájos Fogtündérrel! Minden Gyermek, aki elhozza kipottyant tejfogacskáját egy Fornetti fánkot kap cserébe a Fogtündértől!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 13. vasárnap, 15:00

Olly és a Fogorvos” – az Újpesti Rendezvénytérben

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul először az októberi budapesti előadásainkon találkozhattok az új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!
Minden Gyermek, aki elhozza kipottyant tejfogacskáját budapesti előadásainkra az UP Újpesti Rendezvénytérbe egy Fornetti fánkot kap cserébe a Fogtündértől!

Budapesten az impozáns Újpesti Rendezvénytér ad otthont előadásainknak, mely mind színvonalában, mind felszereltségében gondoskodik arról, hogy minden vendégünk maradéktalanul jól érezze Magát.

Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

 

Minden megvásárolt jegy után 500 Forintos Játéksziget kupont adunk ajándékba, mely beváltható a Játéksziget üzleteiben 5000 Forint feletti vásárlás esetén 2019 december 31-ig.
A kupon más akcióval és kedvezménnyel nem vonható össze.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!