Jegyvásárlás


Program


Ki vele, Néró! - APERTÚRA

Ki vele, Néró! - APERTÚRA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 9. vasárnap, 11:00

A regény abszolút főszereplője Nero, a költészet iránt érdeklődő ifjú, aki egyik pillanatról a másikra Róma császárává válik. Költőnek középszerű, de mivel mérhetetlen hatalom hullik az ölébe, senki sem meri őt érdemben szembesíteni saját tehetségtelenségével. Így történhet meg, hogy Nero művészi elképzeléseinek szolgálatába állítja az egész államgépezetet, és mindeközben feloldatlan frusztrációi felperzselik egész környezetét, végül őt magát is. szembesíteni saját tehetségtelenségével.

Játsszák: Domokos Zsolt, Formán Bálint m.v., Gyöngy Zsuzsa

Produkciós vezető: Olasz Liza
Látvány: Horváth Jenny
Rendezőasszisztens: Zágoni Nóra
Rendező: Fábián Péter

 

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!