Jegyvásárlás


Program


Kertmerülés és játékos relaxáció a Jókai-kertben

Kertmerülés és játékos relaxáció a Jókai-kertben

A program alapja a lassú, de tudatos séta, mozgásos és kreatív játékok és a vezetett meditáció. Nem terheli túl az ember figyelmét, de mégis leköti, segít a tudatos jelenlét megélésben. A célja a természettől elszakadt ember visszavezetése a szabad környezethez, a gyermeki játékossághoz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 28. péntek, 16:00

Kérjük, polifoam-ot hozzatok magatokkal!

Ajánlott korosztály: 18 éves kortól.

Találkozás: Jókai-kert bejárati kapu (1121 Budapest, Költő u. 21.)
Programvezető: Lovranits Júlia, 20/391-3327

A programot esős időben is megtartjuk. Csak viharos időjárás esetén töröljük a programot, ez esetben a jegy(ek) árát visszatérítjük.

Ajánlatunk


A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

Frida kultusza sokrétű, így sokféleképpen kapcsolódnak és vonzódnak hozzá az emberek: ideál, ikon, akinek életigenlése páratlan volt, pedig élete tragédiák és viharos szerelmek sokaságával volt tele. Sokaknak múzsa, hiszen különleges és egyedi karaktere mai napig sokakat ösztönöz, akár női egyenjogúságról, művészetről, bátorságról, akár előremutató eszmékről vagy bámulatos életerőről beszélünk.

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és a teátristák fantáziája.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a…

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!