Jegyvásárlás


Program


Keresztpont esték 6. - Csóka Dávid: krízis kreativitás

Keresztpont esték 6. - Csóka Dávid: krízis kreativitás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 29. kedd, 18:00

Következő Keresztpont Esténken Csóka Dávid, már második alkalommal is közöttünk! Előadónk nagyon aktuális, a vírushelyzetben gyakorlati segítséget nyújtó témát dolgoz fel. Ezek a helyzetek igazi próba elé állítják a világnézetünket, énképünket és jellemünket. Nem szeretjük őket, de mégis elkerülhetetlenül szembetalálkozunk velük időről időre. Akik a krízisben megőrzik a józan kreativitást, mindig győztesként kerülnek ki a válsághelyzetből: nem csupán megőrzik, de radikálisan fejlesztik a helyzetüket - rengeteg meghatározó ötlet, személyiség és világcég válsághelyzetek közepén robbant be igazán. De hogyan is kezelhetjük kreatívan a krízist, hogy ne hátravessen, hanem előrejuttasson minket a benne rejlő lehetőség?

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés játék két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!