Jegyvásárlás


Program


Artus - STEREO Akt: PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

Artus - STEREO Akt: PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

PROMENÁD - Városi sorsturizmus “retúr”, előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 6. vasárnap, 15:00


A Promenád busz ismét Budapest utcáin! Az Egyesült Államok-beli Baltimore, Új-Mexikó és Hollandia után egy rövid sorozat erejéig hazatér a STEREO 5 Fesztivál alkalmából!
A 2013-ban bemutatott Promenádban a nézők egy színházi utazás keretében, egy városban haladó buszról követik a valóság-díszletben játszódó történetet. Az előadás alkotói úgy kalauzolják végig őket a fikció világában, térben és időben, akár egy idegenvezető az utasait a városi látványosságok sokaságán. Látványos utcaszínházi jeleneteknek és hétköznapiságukban költői utcaképeknek válnak a nézők szemtanúivá, miközben játék és valóság, az előadás és az “igazi élet” között a határ egyre vékonyabbá válik.






 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

zenés party két részben

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!