Jegyvásárlás


Program


Kerekítő Manó és az erdő csendje

Kerekítő Manó és az erdő csendje

Interaktív bábos mesejáték dalokkal, mondókákkal, drámajátékkal, 3-7 éveseknek, a Manócska Társulat előadásában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 10:30

A J.Kovács Judit-Acsai Roland: Kerekítő manó és az évszakok című mesekönyve alapján készült bábjátékban Kerekítő manó és kis barátja, Kacska macska kalandjait kísérhetjük végig. Ebből az őszi meséből azt is megtudhatjuk, hogy miért szomorú az erdő csendje.
Ráadásul az izgalmas történet során kiderül az is, hogy milyen varázserővel bír Kerekítő manó sipkája. Az előadásra a gyerekeket egy 20 perces, a meséhez kapcsolódó dramatikus átmozgató játékkal készítjük fel, a végén pedig aki szeretne, fotózkodhat a mese hőseivel.

A Társulat alapítója, Bálint Ildikó így vall magukról:
"Mindketten több éve, különböző helyszíneken, franchise rendszerben működő bábos gyermekfoglakozásokat tartunk, innen az ismeretség.
A közös érdeklődésből és a többszöri találkozásokból barátság született. A mesék írása, azok heti többszöri
eljátszása, a bábok készítése mindkettőnk szívügye, így arra gondoltunk, hogy nemcsak kisebb csoportoknak, oviknak bábozunk egyedül, hanem szélesebb körben is elvisszük a mesék szeretetét a gyerekhez. Így született meg Manócska Társulat!
Utazó bábszínházunk interaktív bábelőadásokat játszik bunraku jellegű, illetve párna bábokkal.
Meséinket dalokkal, mondókákkal, hangszerekkel, zenével és drámajátékokkal színesítjük, repertoárunk folyamatosan bővül.
Mindemellett társulatunk rendszeresen fellép a budapesti Hatszín Teátrumban, mely kőszínház immár állandó otthonunknak tekinthető."
A büfében frissítőkkel és frissen sült pogácsával várjuk kedves vendégeinket; illetve az előadás után finom ebédet kínálunk a Rendezvényterem feletti Napfényes Étteremben.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!