Jegyvásárlás


Program


Kepes András- Istenek és emberek

Kepes András- Istenek és emberek

Istenek és emberek
Kepes András előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 7. csütörtök, 19:00

Az ember – „e félig isten, félig állat”   a tudomány és a technika segítségével képes teremteni és pusztítani, hiedelmekkel, erkölccsel, törvényekkel szabályozza az együttélést. De mi lett a hiedelmekkel, az erkölccsel, a törvényekkel? És mi történt az emberi kapcsolatokkal?
Erről beszél Kepes András új regénye kapcsán, ami ma játszódik Svájcban, a hegyek között, egy luxusvillában. A három magyar házaspárt – két „politikaközeli” üzletembert, akik istennek képzelik magukat, egy tanárt és a feleségeiket - látszólag a fenyegető természet ejti csapdába, valójában az érdek és az érzelem, a hatalom, a kapzsiság, az emberség és a párkapcsolat kelepcéjében vergődnek.
Akárcsak az emberiség, amelyik nehezen találja a helyét az erkölcsi és szellemi értékeiben elbizonytalanodott világban.
      

Ajánlatunk


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!