Jegyvásárlás


Program


Kepes András: Akarsz róla beszélni?

Kepes András: Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 6. csütörtök, 19:00

Kepes András: Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük. Kepes András saját élete, egykori televíziós műsorai (főként a Desszert, az Apropó és a Különös történetek), valamint írói munkássága során szerzett tapasztalatai alapján mesél a beszélgetés és a történetmesélés tanulságairól.

Az előadás hossza: kb. 80 perc, szünet nélkül.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!