Jegyvásárlás


Program


Kepes András: Akarsz róla beszélni?
2

Kepes András: Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 26. péntek, 19:00

Kepes András:

Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük. Kepes András saját élete, egykori televíziós műsorai (főként a Desszert, az Apropó és a Különös történetek), valamint írói munkássága során szerzett tapasztalatai alapján mesél a beszélgetés és a történetmesélés tanulságairól.

Az előadás hossza: kb. 80 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

bohózat két felvonásban

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!