Jegyvásárlás


Program


Kellene Kis Kert

Kellene Kis Kert

A négytagú formáció jelenlegi felállásában, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, 2017 óta létezik. Saját meghatározásuk szerint Folk Funk-ot játszanak, melybe aztán szabadon szőnek bele akár távoli zenei stíluselemeket is. A zene középpontjában hegedű ötvözi a népzenét, komolyzenét, jazzt és ritmikus brácsa játékot, amit elektromos gitár, nagybőgő és kahon vesz körbe a funky, a pop, az acid jazz és más műfajok világával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 20:00

A négytagú formáció jelenlegi felállásában, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, 2017 óta létezik. Saját meghatározásuk szerint Folk Funk-ot játszanak, melybe aztán szabadon szőnek bele akár távoli zenei stíluselemeket is. A zene középpontjában hegedű ötvözi a népzenét, komolyzenét, jazzt és ritmikus brácsa játékot, amit elektromos gitár, nagybőgő és kahon vesz körbe a funky, a pop, az acid jazz és más műfajok világával. Ha más zenekarok között kellene elhelyeznünk őket, akkor Ferenczi György és a Racka Jam, Lajkó Félix és a Besh O’ Drom közös zenei metszetében találhatnánk nekik helyet. Egy jó kis funky / gipsy / népzenei / acid jazz talpalávaló.

A zenekar lelke Horváth Dániel Dudu, aki hegedűn játszik és énekel. Kahonon és egyéb ütős hangszereken Mészáros Szabolcs hozza a ritmusokat. A dalok harmónia szövetét és effektes, elszállós hangzásait Kulhay András Guli adja elektromos gitáron. A mély szólamokat Nagy Olivér hozza nagybőgőn és adja meg a témák jazz, folk, funky vagy épp latin lüktetését.

 

A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!