Jegyvásárlás


Program


"Kell néha egy kis csavargás..." - Malek Andrea és Malek Miklós közös estje

"Kell néha egy kis csavargás..." - Malek Andrea és Malek Miklós közös estje

Malek Andrea és Malek Miklós közös estje
koncert

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 23. péntek, 19:00

Hol van már az az idő, amikor Andrea a szomszéd szobában, elalvás helyett hallgatta, ahogy a ceruza siklik a kottapapíron, a vonalzó suhogását, amikor az új oldalra a taktusokat előre megrajzolja a mester, Malek Miklós... és csak akkor szenderedett el, amikor végre kiderül, az adott akkord merre szeretne oldódni, merre lép tovább. Az az idő, amikor esténként olyan színészek és zenészek próbáltak a zongoraszobában, mint Szécsi Pál, Huszti Péter, Ruttkai Éva, Kovács Kati, Koós János, Bence Ilona, Máté Péter, Ihász Gábor, vagy Hofi Géza. Hosszú a sor.
Sokan közülük már nincsenek itt, mégis ott élnek azokban a dalokban, amiket a kislány, alvás helyett szép titokban megtanult.
Azóta számtalanszor zenéltek együtt, apja és lánya. A közönség által annyira szeretett musical lemezeit is a papa hangszerelte. Andrea büszkén állítja, hogy egy komplett zeneiskolában, és zenekarban nőtt fel, rengeteg tapasztalatot szerzett, pedig akkor még nem is tudta, milyen pályára lép majd.
Most ismét eljött az ideje az együttmuzsikálásnak. Az ötletet a 2011-es nagy családi koncert adta. Épp úgy, mint a Művészetek Palotájában, itt is elhangzanak a legszeretettebb dalok, személyes történetekkel körítve (Hull az elsárgult levél, Lazítani, Éjszakáról éjszakára, Gyermekjáték). Andrea énekel a saját műsorából (Pesti lány, Retúr, A zene az kell), és meglepetések is lesznek!
Az utóbbi években érezhetően megnőtt a közönség érdeklődése és szeretete a Malek család iránt. Ezért a közös zenélés, vidámság, és emlékezés által, apa és lánya, szeretnének mindenkinek köszönetet mondani.

70 perc egy részben

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!