Jegyvásárlás


Program


Kávéuzsonna - Sounds of Bábel

Kávéuzsonna - Sounds of Bábel

Kávéházi történetek, Bábel Klára különleges összeállítású zenekara, hangulatos zene – népszerű klasszikusok, örökzöld slágerek, jazz feldolgozások – teremtik meg a habos kávé és a finom sütemények mellé a valódi kávéházi hangulatot.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 11. vasárnap, 17:00

Kávéházi hangulatban
2019. augusztus 11. vasárnap, Sátoraljaújhely
17:00 Városháza Díszterme
 
Kávéuzsonna
Sounds of Bábel
Bábel Klára – hárfa
Fonay Tibor – bőgő
Szaller István – szaxofon
Herboly László – ütőhangszerek
 Háziasszony: Jászter Beáta
 
20% elővételi kedvezmény jegyvásárlásnál június 30-ig.
Nyugdíjas- és diákkedvezmény a helyszínen vásárolt jegyekre 20%.


Kávéházi történetek, Bábel Klára különleges összeállítású zenekara, hangulatos zene – népszerű klasszikusok, örökzöld slágerek, jazz feldolgozások – teremtik meg a habos kávé és a finom sütemények mellé a valódi kávéházi hangulatot.

Műsor:
Kurt Weill: Mack the Knife
Nina Simone: Love or leave me
Hoagy Carmichael: Georgia on my mind
Pablo Beltran Ruiz: Sway
Consuelo Velázquez: Bésame Mucho
Paolo Conte: Via con me
John Davenport – Eddie Cooley: Fever
Benny Goodman: Why don't you do right
Paul McCartney: If I take you home tonight
Zequinha de Abreu: Tico tico


"A Sounds of Bábel formáció 8 éve fogalmazódott meg baráti beszélgetések alkalmával. Habár klasszikus zenéből szereztem több diplomát, az együttes műsorszámai tükrözik az elmúlt 50-60 év énekes-táncos zenéihez kapcsolódó érdeklődésemet és szeretetemet." – így foglalja össze röviden a formáció életrekeltésének okát a művésznő.
A Sounds of Bábel quartett több alkalommal adott koncertet a Duna Palotában, Siófokon, és a Magyar Rádió Márványtermében.
A jazz trióra hasonlító felállás – amikoris a zongorát hárfa helyettesíti – dallamhangszerekkel egészül ki, így a műsorszámok különleges átiratokban hallhatók.

Ajánlatunk


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

zenés vígjáték

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!