Jegyvásárlás


Program


"Kártyajáték" - Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós Közös Estje

"Kártyajáték" - Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós Közös Estje

Van 32 lapunk, épp úgy, mint egy pakli magyar kártyában. A kártyák mindegyikén egy szó, egy félmondat: valami, ami az életfordulókat jelöli, vagy csak hangulatot, állatot, égitestet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 8. csütörtök, 20:00

„KÁRTYAJÁTÉK“ - BECK ZOLTÁN ÉS VECSEI H. MIKLÓS KÖZÖS ESTJE

Játékszabályok:
Minden este legfeljebb 10 kártyalapot játszunk ki. Nem tudjuk miket, mert nem mi keverjük a paklit, és nem mi húzunk, hanem ti, akik jelen vannak az esten. A kártyákhoz történetek, versek, dalok, személyes élmények kapcsolódnak. Olyanok, amelyeket nem árulunk el előre egymásnak sem. Ez a mi kockázatunk és persze a tiétek is.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!