Jegyvásárlás


Program


Kapcsolatok előadássorozat: Dr. Buda László előadása

Kapcsolatok előadássorozat: Dr. Buda László előadása

Ha jobban belegondolunk, mit miért csinálunk az életben, legtöbbször arra jutunk, hogy egyszerűen csak szeretnénk magunkat jól érezni. Ehhez igyekszünk megteremteni az „anyagi és személyi feltételeket“.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 28. szerda, 19:00

 Aztán, ahogy telik az idő, ehhez a céloz legtöbbünknél odaszegődik egy másik is: jó lenne értelmesen élni, valamilyen ügyet szolgálni, a világ hasznára lenni valamiképp. Ez így egyszerűnek tűnik, mégis, mintha valami okból állandóan megbonyolítanánk a dolgokat: életünk időről időre összekuszálódhat, irányt téveszthet. Miért van ez? Járjunk ennek utána együtt!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!