Jegyvásárlás


Program


KÁNYA KATA: Társtalálás felsőfokon

KÁNYA KATA: Társtalálás felsőfokon

Ma Magyarországon közel 2 millió ember él egyedül és közülük majd’ mindenki társra vágyik. Ennek ellenére döntő többségük nem tudja merre induljon, mit tegyen, hogy megtalálja a társát. Ebben szeretnék segíteni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 28. csütörtök, 19:00

„Ma Magyarországon közel 2 millió ember él egyedül és közülük majd’ mindenki társra vágyik. Ennek ellenére döntő többségük nem tudja merre induljon, mit tegyen, hogy megtalálja a társát. Ebben szeretnék segíteni!

Ebben az előadásban nincs lila köd, nem kell lemenni alfába – csak figyelem kell és bátorság, hogy magadra ismerj, és ha elfogadod amit mondok – VÁLTOZTASS!

Csak érthető gyakorlati tanácsokat, technikákat és praktikákat adok, tanulságos történetek sokaságát hallhatod, majd’ 20 év tapasztalatából arról hol hibáztak mások, és Te mit tehetsz, mit tegyél másképp, hogy végre MEGTALÁLD A TÁRSAD!

Ha kérdésed van – felteheted, ha mondanivalód van – megtisztelsz, ha elmondod.

Várlak!”

Kánya Kata

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!