Jegyvásárlás


Program


Kálloy Molnár Péter stand up comedy magánestje  - Sóskúti Falunapok Rendezvénysorozat

Kálloy Molnár Péter stand up comedy magánestje - Sóskúti Falunapok Rendezvénysorozat

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 12. csütörtök, 21:00

Sóskúti Falunapok rendezvénysorozat A Sóskúti Önkormányzat támogatásával!
Szabadtéri Falunap előadásra védettségi igazolvány nem szükséges! Helyszíni jegyár: 3500 FtCaveman – Az ősember

Kálloy Molnár Péter stand up comedy magánestje két felvonásban

A magyar változatot készítette LITKAI GERGELY és KÁLLOY MOLNÁR PÉTER
Előadja: KÁLLOY MOLNÁR PÉTER

Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató.

Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel – Kálloy Molnár Péter módra.
Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, elmeséli, hogy mi a jó párkapcsolat titka, hogy mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta – ha változott egyáltalán.
Az Ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja – a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet – és jó eséllyel kezdhet új életet, de a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat is…
Az első randi előtt, után és közben is ajánlott program!

 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!