Jegyvásárlás


Program


Kakaóscsiga

Kakaóscsiga

Mesélni mindenki szeret – de mesét hallgatni talán még jobban. A Kakaóscsiga egy felnőtteknek készült „meseest”, mely a Fedél Nélkül hajléktalan szerzőinek a szövegeire épül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 27. szombat, 19:00

Mesélni mindenki szeret – de mesét hallgatni talán még jobban. A Kakaóscsiga egy felnőtteknek készült „meseest”, mely a Fedél Nélkül hajléktalan szerzőinek a szövegeire épül. Egy férfi, nevezzük Énnek, egy hosszú nap után hazaérkezik erdőszéli kunyhójába. Leveszi a kabátját, lemotyózik, és mesélni kezd. Mesél nekünk a szokásairól, a mindennapjairól, beszámol a megfigyeléseiről, az élményeiről. Egyszóval az életéről. Kis kartonbirodalma fokozatosan telik meg emlékekkel, történetekkel, vágyálmokkal, fantáziákkal. A színpadon megelevenedő, humort sem nélkülöző alkotásokon keresztül felfedezhetjük a hajléktalansorsba kényszerült emberek gazdag, szellemes, életigenlő belső világát. Rávilágítanak arra, hogy érdemes figyelni az apró emberi rezdülésekre – függetlenül attól, hogy az embernek van-e fedél a feje fölött vagy sem. 

 

Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!