Jegyvásárlás


Program


KAFF 2017 - Ethel és Ernest

KAFF 2017 - Ethel és Ernest

Válogatás a 2017-es Kecskeméti Animációs Filmfesztivál programjából, 94 perc, 2017
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 16:30

Rendező: Roger Mainwood

KAFF szignál - Horesnyi Máté 0:00:50

Az 1998-as nagy sikerű brit szerző és illusztrátor könyve alapján készült, gyönyörűen kézzel rajzolt, egészestés animációs film Raymond szülei - Ethel és Ernest - igaz történetét mutatja be. Átlagos londoni családot ismerünk meg, akik különleges eseményekkel és hatalmas társadalmi változásokkal teli időszakot élnek meg.

A filmet készítette a Lupus Films Production, Lupus Films Production és a Cloth Cat Animation. A film elkészítését támogatta: Film Fund Luxembourg, Ffilm Cymru Wales, BFI's Film Fund, BBC, the Little Film Company, the National Lottery through the arts council of Wales, the Welsh Covernment, Universal Pictures.

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Ajánló


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!