Jegyvásárlás


Program


Kabóca Bábszínház - Csipkerózsika

Kabóca Bábszínház - Csipkerózsika

Mosonyi Aliz: Csipkerózsika
Nagyváradi Lilliput Társulat vendégjátéka
Rendező: Bartal Kiss Rita
Műsoridő: 45p
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 6. szerda, 10:00

Mosonyi Aliz Csipkerózsika-adaptációja merészen elszakad a kiindulópontként választott mesétől, de minden klasszikus mesei motívumnak nagyon pontos helye van a sűrűvé szőtt történetben. A pontos kapcsolódások és visszautalások egyértelműen drámaivá teszik a szövegkönyvet. Az író nem egyszerűen újrameséli a történetet, hanem lényegében egy új történetet teremt. Az adaptáció főszereplője Zsuzsi, a királyi boszorka lesz, aki amellett, hogy takarít és rendet rak a királyi udvarban, még jóslással és varázslással is foglalkozik. Minden társulat életében szerepet kapnak a klasszikus mesefeldolgozások, és minket is az a szándék vezet, hogy teljesítménycentrikus világunkban megsegítsük a gyerekeket. “Segítenek a mesék” (Andersen), a gyerekek szeretik újra és újra meghallgatni a már ismert történeteket, vannak kedvenc motívumaik, szereplőik. Mosonyi Aliz Csipkerózsikája nem csak a gyereknek, a felnőtt nézőnek is élmény ígér, a mesei szál mellett az értő, felnőtt fülnek szánt humorral és utalással van kidíszítve, ugyanakkor mégsem erőlteti rá a történetre a felnőtt “poénkodást”. Családi színházat, családi előadást szeretnénk létrehozni, amelyben minden korosztály különböző rétegeket ért, érez.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!