Jegyvásárlás


Program


k2 Színház: Cucli

k2 Színház: Cucli

„Hírek nem rengetik meg a világot, csak az események. De mire hírt szerzünk róluk, már kész, vége, nem lehet rajtuk változtatni. A hírek csak felzaklatják a világot.” (Dürrenmatt: A nagy Romulus)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 5. hétfő, 20:00

A k2 Színház az Ifjúsági Programja mellett elindította HírHalász Programját is, melynek keretében havonta egy előadást hoz létre hírekből, ezúttal a MU Színházban.

A társulat író/rendezői éjszaka és hajnalban kiHalásszák az aznapi hírfolyam legizgalmasabb híreit, majd ezekből reggel tízre darabot írnak, napközben a k2 színészei és vendégeik bepróbálják a hirtelen szült hír-drámát, délutánra felépül a díszlet, elkészülnek a jelmezek, hattól fényezés, nyolctól meg hadd szóljon. Rólunk. Nekünk. Egyszeri alkalommal, akkor és ott, itt és most. Híreken keresztül reflektálva a mai magyar valóságra, vagy arra, amit annak hiszünk.

A k2 Színház a HírHalász Programmal Halász Péter hírszínháza előtt is tiszteleg.

 

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!