Jegyvásárlás


Program


"Just a Gigolo" - Benkó Dixieland Band koncert / vendég: Náray Erika

"Just a Gigolo" - Benkó Dixieland Band koncert / vendég: Náray Erika

A jelenlegi, nagy múltú Benkó Dixieland Band vezetője és egyben legrégebbi tagja: Nagy Iván 1966-ban csatlakozott a zenekarhoz. A BDB „gigolo”-ja idén tölti be a 80. életévét, s a zenekar a Városmajori Szabadtéri Színpadon, közönségével együtt szeretné ünnepelni ezt az évfordulót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 26. vasárnap, 20:00

„Just a Gigolo” – a Benkó Dixieland Band koncertje Náray Erikával

A jelenlegi, nagy múltú Benkó Dixieland Band vezetője és egyben legrégebbi tagja: Nagy Iván 1966-ban csatlakozott a zenekarhoz. A BDB „gigolo”-ja idén tölti be a 80. életévét, s a zenekar a Városmajori Szabadtéri Színpadon,  közönségével  együtt szeretné ünnepelni ezt az évfordulót.

Az idei esten a BDB főként olyan számokkal szeretné közönséget szórakoztatni, amelyek Iván életútját végigkísérték, már-már összenőttek a Benkó Dixieland őstagjával, és minden alkalommal nagy sikert, tapsot aratnak.

Az együttes sztárvendége Náray Erika színésznő-énekesnő, a hazai jazzélet ismert szereplője, akivel a BDB mindezidáig még nem dolgozott együtt. Az együtt zenélés kiesett éveit pótlandó a zenekar nagy szeretettel hívta meg a kiváló művésznőt városmajori koncertjére.

Műsoridő: 80 perc szünettel

Közreműködők:

A zenekar tagjai:

Nagy Iván, zenekarvezető, harsona, ének, hangszerelés

Szalóky Béla, trombita

Dennert Árpád, klarinét, szaxofon

Sztárvendég: Náray Erika

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!