Jegyvásárlás


Program


József Attila: De szeretnék gazdag lenni - Rékai Nándi "sztend áp tragedi"

József Attila: De szeretnék gazdag lenni - Rékai Nándi "sztend áp tragedi"

JÓZSEF ATTILA: DE SZERETNÉK GAZDAG LENNI
Premier
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 11. hétfő, 19:00

Elővezeti: RÉKAI NÁNDI színész, újságkihordó,
rendezte: az Élet

A címből kiindulva: „de szeretnék gazdag lenni” természetesen nem az anyagi, hanem a szeretetben való gazdagság utáni vágyról szól! Ugyanis József Attila is rövid életen keresztül szeretet hiányban szenvedett! A szeretethiány mostani életünkre is jellemző.
Éppen ezért hívom meg Önöket erre az előadásra, hogy a szeretethiányos emberek lelkét megsimogassam, és lelkileg tegyem gazdagabbá az engem megtisztelő Nézőket!
Ha sikerül…
Az előadás főbb versei: Tiszta szívvel, Mama, Születésnapomra, Mikor az utcán átment a kedves, Áldalak búval vigadalommal, Csöndes estéli zsoltár, Nekem mindegy, Lázadó Krisztus, Hetedik, Hazám, Dunánál.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!