Jegyvásárlás


Program


József Attila: De szeretnék gazdag lenni - Rékai Nándi "sztend áp tragedi"

József Attila: De szeretnék gazdag lenni - Rékai Nándi "sztend áp tragedi"

JÓZSEF ATTILA: DE SZERETNÉK GAZDAG LENNI
Premier
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 11. hétfő, 19:00

Elővezeti: RÉKAI NÁNDI színész, újságkihordó,
rendezte: az Élet

A címből kiindulva: „de szeretnék gazdag lenni” természetesen nem az anyagi, hanem a szeretetben való gazdagság utáni vágyról szól! Ugyanis József Attila is rövid életen keresztül szeretet hiányban szenvedett! A szeretethiány mostani életünkre is jellemző.
Éppen ezért hívom meg Önöket erre az előadásra, hogy a szeretethiányos emberek lelkét megsimogassam, és lelkileg tegyem gazdagabbá az engem megtisztelő Nézőket!
Ha sikerül…
Az előadás főbb versei: Tiszta szívvel, Mama, Születésnapomra, Mikor az utcán átment a kedves, Áldalak búval vigadalommal, Csöndes estéli zsoltár, Nekem mindegy, Lázadó Krisztus, Hetedik, Hazám, Dunánál.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!