Jegyvásárlás


Program


Joyce DiDonato: ÉDEN - il Pomo d'Oro  / RÉGIZENE FESZTIVÁL

Joyce DiDonato: ÉDEN - il Pomo d'Oro / RÉGIZENE FESZTIVÁL

Az amerikai lírai koloratúr-mezzo, a New York-i Metropolitan dédelgetett sztárja korunk legjelentősebb zenés színpadi művészeinek egyike. Repertoárja kimeríthetetlenül gazdag: Händeltől Janáčekig, Mozarttól Kálmán Imréig szinte mindent énekel.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 22. kedd, 19:30

Kedveli a határozott gondolati vezérfonállal rendelkező tematikus esteket, amelyeken a koncertpódiumot díszlettel-jelmezzel és fényeffektusokkal színpaddá lényegíti át. Most is összetett élménnyel készül elvarázsolni a Müpa közönségét, kiváló partnere, a nemzetközi hírű régizene-együttes és annak sokoldalú vezetője társaságában.

Következő nagyszabású projektjében Joyce DiDonato művészi fantáziájával és előadói energiáival izgalmas és átfogó jelentőségű téma, az Éden felé fordul. Műsorában felfedezi a Természet fenségét, hatalmát és titokzatosságát. A műveket, amelyeket megszólaltat és a színházi effektusokat, amelyeket alkalmaz, egyszerre jellemzi lefegyverező erő és megidéző szuggesztivitás. Az énekesnő érzelmi utazásra invitálja közönségét: Cavalli, Händel, Purcell, Gluck, Wagner, Mahler, Ives és a kortárs Rachel Portman zenéjét hallgatva kapcsolatba léphetünk a természet erejével és törékenységével, megtalálva - vagy éppen megváltoztatva - helyünket a minket körülvevő, kaleidoszkópszerű és csodákkal teli világban. A díva régi művészi szövetségese, a historikus hangszereken muzsikáló Il Pomo d'Oro és karmesterük, Maxim Emelyanychev korhű megszólalásmóddal teremt hiteles hangzó környezetet az énekes-színészi teljesítmény számára, a francia rendező, Marie Lambert, a díszlettervező Vita Tzykun és a fényeffektusok megalkotója, John Torres pedig arról gondoskodik, hogy az est közönségének vérbeli zenés színpadi élményben lehessen része.

Vezényel: Maxim Emelyanychev

mezzoszoprán: Joyce DiDonato

Alkotók:

díszlet: Vita Tzykun
fény: John Torres
rendező: Marie Lambert

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!