Jegyvásárlás


Program


John Scofield & Dave Holland Duo

John Scofield & Dave Holland Duo

Különleges alkalom őket kettesben látni és hallani a színpadon, ahová saját szerzeményeiket és válogatott jazz klasszikusokat hoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 3. kedd, 20:00

John Scofield & Dave Holland Duo

John Scofield és Dave Holland: hangszereik legnagyobb mesterei közé tartoznak, a jazz meghatározó alakjai mindketten. Különleges alkalom őket kettesben látni és hallani a színpadon, ahová saját szerzeményeiket és válogatott jazz klasszikusokat hoznak. Ismerve egyedi stílusukat, nem várhatunk el kevesebbet, mint a hatalmas zenei elmék találkozását, mely a virtuozitásban, élményben és zenei mélységben teljesedik ki.

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!