Jegyvásárlás


Program


John Malkovich - A zenekritikus

John Malkovich - A zenekritikus

Különleges előadással érkezik Debrecenbe John Malkovich. A kétszer is Oscar-díjra jelölt színész a Zenekritikus című műsorát március 10-én láthatja a közönség, Magyarországon kizárólag Debrecenben, a Kölcsey Központban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 10. kedd, 19:00

A darab tökéletes egyvelege egy színdarabnak és egy hangversenynek. A legnagyobb zeneszerzők, világhírű zenészek, kritika kaján humorral fűszerezve, aki pedig mindezeket összefűzi és lelket ad nekik: John Malkovich. Ez a Zenekritikus!

Schumann azt képzeli, hogy „zeneszerző”, Brahms pedig egy „tehetségtelen fattyú”. Eközben Claude Debussy-t egyszerűen borzalmas hallgatni, legalábbis a Zenekritikus szerint.
Az eredetileg a „Julian Rachlin és barátai” Fesztiválra elképzelt program alapján Aleksey Igudesman a mögöttünk lévő évszázadokban néhány, egyébként remek zenemű kapcsán született, leggonoszabb zenei kritikákból gyűjtött össze egy egyveleget. A zenei inzultusok tárházával felvértezett John Malkovich bújik a gonosz kritikus bőrébe, mégpedig azzal a meggyőződéssel, hogy Beethoven, Chopin, Prokofjev és társaik egyszerre fárasztóak és örömtelenek. Aleksey Igudesman és más nagyszerű zenészek viszont alig várják, hogy ellentmondjanak, és visszatámadjanak. A zárójelenetben aztán Malkovich kerül a „kínpadra”; a magáról Malkovich-ról szóló kritikával. A műsorhoz magyar nyelvű feliratozás is biztosított!

Író és ötletadó: Aleksey Igudesman

Aleksey Igudesman, első hegedűs
So-Ock Kim, második hegedűs
Max Baillie, brácsa
Tanja Tetzlaff, csello
Hyung-ki Joo, zongora 

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!