Jegyvásárlás


Program


Jazzy Live | Szakcsi Jr. – The Subject is Jazz!

Jazzy Live | Szakcsi Jr. – The Subject is Jazz!

Ifj. Szakcsi Lakatos Béla kétségkívül a honi jazz egyik legkiemelkedőbb zongoristája, aki kivételes improvizációs tehetségű muzsikusokból álló különböző felállású együtteseivel leleményes hangszínezetű, árnyalt zenei virtuozitással előadott, kifinomultan elegáns előadásairól közismert.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 21. szerda, 20:00

Triójával több jeles európai és amerikai jazz zenésszel is felléptek már, elég Tony Lakatos, Rick Margitza, Jean Toussaint, Palle Daniellson, Ed Thigpen, Ravi Coltrane, Jack DeJohnette, John Patitucci. Lew Tabackin vagy Martin Drew nevét említenünk.

Ezúttal viszont nem triójával, hanem egy egészen friss kvintettel érkezik az Opusba. Mint közismert, Béla jazz oktatóként két intézményben is tanít, és a zenekari gyakorlat kurzus során jó néhány tehetséges fiatal művésszel játszik együtt. Ennek során figyelt fel néhányukra, akikkel kapcsolatban úgy érezte, érdemes lenne egy új formáció keretében több esélyt adni nekik a hazai bemutatkozásra – hiszen Snétberger Ferenccel külföldön már több ízben is felléptek. A kvintett műsorának gerincét ifj. Szakcsi Lakatos Béla szerzeményei alkotják. Az eddig megszokott trió formációt énekhanggal és basszusklarinéttal bővítő, olykor klasszikus zenét idéző előadásmód és a sűrű dinamikai váltakozások egészen új színeket adnak a kompozícióknak.

A fiatal formációban a 19 éves Danyi Diana énekel, aki immár 5 éve vesz részt a Snétberger Zenei Tehetség Központ munkásságában. Ugyanezen intézmény első diákjainak egyike volt a kitűnő klarintétos, Fehér Elemér is, aki azóta már oktatóként segíti a Központ munkáját, s egyúttal a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Intézet hallgatója is. Klarinétjátékára és kompozícióira egyaránt a klasszikus alapokon nyugvó improvizáció és a stílusok közötti szabad átjárás jellemző. A bőgős Jónás Géza 2013-ban nyert felvételt a Snétberger Zenei Tehetség Központba, 2014-ben Marosvásárhelyen az International Student Jazz versenyen az Egri János Jr Quartet tagjaként különdjíat nyert, s olyan neves hazai művészekkel is fellépett már, mint Szakcsi Lakatos Róbert, vagy Szőke Nikoletta. A csapat legfiatalabb tagja a 15 éve dobos, Éles Máté, aki 3 éve a Snétberger Zenei Tehetség Központ diákja, s aki még gyerekkorában, a szülői házban szívta magába a jazz szeretetét.

Közreműködik:

ifj. Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Danyi Diána - ének
Fehér Elemér - basszusklarinét
Jónás Géza - nagybőgő
Éles Máté - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!