Jegyvásárlás


Program


Jazzliget-Iván Szandra - Jász András duó
2

Jazzliget-Iván Szandra - Jász András duó

Iván Szandra és Jász Andris 2013 január 1-óta zenélnek együtt, azóta számtalan estet vittek sikerre.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 19:30

A bársonyosan búgó hangú, hangszerét érzékenyen megszólaltató Iván Szandra nemzetközileg elismert zongorista, énekesnő és zeneszerző. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral, zeneszerzőként, szövegíróként és producerként magyarországi sztárénekesek repertoárját is színesíti dalaival.
Iván Szandra hangjához, zongorajátékához és egyéniségéhez tökéletesen illeszkedik a füstös klubok hangulatát megidéző virtuóz, ugyanakkor letisztult szaxofonozást képviselő Jász Andris játéka. Andris a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége, aki édesapja hatására kezdett el szaxofonozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-szaxofon szakán. 2008 óta tagja a Kossuth díjas Ghymes együttesnek, állandó dalszerzője a Kéknyúl Hammond Bandnek valamint Tolvai Renátának, de rendszeresen hallhatjuk Pély Barna, Fábián Juli és Kökény Attila oldalán is.

Közreműködik:
Iván Szandra - ének, zongora
Jász Andris - szaxofon

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!