Jegyvásárlás


Program


Jazzdor Strasbourg-Budapest / Isabel Sörling Solo (SE) / Sylvain Rifflet: Aux anges (FR)
2

Jazzdor Strasbourg-Budapest / Isabel Sörling Solo (SE) / Sylvain Rifflet: Aux anges (FR)

Jazzdor fesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 25. szombat, 20:00

Jazzdor Strasbourg-Budapest
Isabel Sörling Solo (SE)
Sylvain Rifflet: Aux anges (FR)

Közreműködik:

ISABEL SÖRLING SOLO
Isabel Sörling - ének, billentyűk, gitár

SYLVAIN RIFFLET: AUX ANGES
Sylvain Rifflet - szaxofon
Benjamin Flament - ütőhangszerek
Palotai Csaba - gitár
Yoann Loustalot - trombita

A kortárs jazz szabad elektronja, a svéd Isabel Sörling a francia közönség körében talált igazi otthonára. Első, folk-pop albuma, a Something Came With The Sun után az énekesnő a jazzvilág olyan távoli pontjait kötötte össze, mint Ibrahim Maalouf, a Cabaret Contemporain, Paul Lay vagy Airelle Besson, és kísérleti projektekben vett részt, miközben az indie-folk és az avantgárd műfajok iránti vonzalma egyre meghatározóbbá vált. Mareld című albuma – amelyet a sajtó egybehangzó lelkesedéssel, a szakma pedig 2021-ben a Victoires du Jazz elismeréssel fogadott – szerteágazó érdeklődésről és hatásokról tesz tanúságot. Szóló produkciójában az énekesnő zongorára, gitárra és énekszólóra átdolgozott dalai egyszerre legkifinomultabb és legnyersebb oldalát mutatják meg. Sörling szabadon csapong az improvizáció, a folk és az avantgárd között, a tökély és a törékenység sajátos keverékét felvillantva.

A felettébb népszerű és elismert jazzszaxofonos, Sylvain Rifflet virtuóz és energikus, ugyanakkor érzelemteli zenét játszik, amelyhez Stan Getz munkásságából és az amerikai repetitív és minimalista zenéből egyaránt merít, sőt, szerzeményeinek alkalmi ihletője még a transz és a zajokkal való kísérletezés is. Legutóbbi, kirobbanó sikert aratott BMC Records-albuma, a Rebellions után Rifflet most új, személyes hangvételű lemezével tér vissza. Az Aux Anges azoknak az embereknek állít emlékművet, akik akár művészetükkel, akár személyiségükkel kimeríthetetlen forrásként vannak jelen a szaxofonos-zeneszerző életében. Az elrejtett utalások között több zeneszerző – Steve Reich, Terry Riley és Philip Glass –, Moondog, Abbey Lincoln, Stan Getz és Jon Irabagon, valamint Claude Sautet filmrendező és James Baldwin regényíró is feltűnik.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb előadó olyan dalokkal, amelyek beleírták magukat az olasz zenei törénelembe és a világ minden pontján ismertté váltak. 2023. április 19-én újra hazánkba látogat, a Budapest Sportarénába!

Shakespeare Szentivánéji álma új címmel, új, prózai fordításban, a jelenre ültetett viszonyok között bizonyítja, hogy ötszáz éve semmi nem változott: ha beköszönt Szent Iván éjjele, és jön a szerelem, jönnek a vágyak és érzékek, ellenük sem tündér, sem manó, sem ember nem tehet semmit.

Ajánló


2013 májusában alakult Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company. A máig változatlan felállásban játszó…

Legyél ott te is 2023. április 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, ahol ott lesz a P.Mobil zenekar, s ünnepeljük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!