Jegyvásárlás


Program


Jazzdor Strasbourg-Budapest / Gadó Gábor - Harcsa Veronika Sextet (HU/BE) / Ann O'Aro Trio (FR)
2

Jazzdor Strasbourg-Budapest / Gadó Gábor - Harcsa Veronika Sextet (HU/BE) / Ann O'Aro Trio (FR)

Jazzdor fesztivál

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 23. csütörtök, 20:00

Jazzdor Strasbourg-Budapest
Ann O'Aro Trio (FR)
Gadó Gábor - Harcsa Veronika Sextet (HU/BE)

Közreműködik:

ANN O'ARO TRIO
Ann O'Aro - ének
Teddy Doris - harsona
Bino Waro - ütőhangszerek

GÁBOR GADÓ - VERONIKA HARCSA SEXTET: SHEKHINAH - BMC RECORDS PREMIER
Gadó Gábor - gitár
Harcsa Veronika - ének
Laurent Blondiau - trombita
Ávéd János - szaxofon
Csermák Éva - hegedű
Zétényi Tamás - cselló

Ann O'Aro zsigerekből fakadó és zsigerekig hatoló dalai amilyen kellemesek, ugyanannyira hipnotizálják is a hallgatót. O’Aro szenvedélyes megszólalással tolmácsolja érzékenyen megírt, nyers és heves önéletrajzi szövegeit, amelyeknek hiperkortárs zónájában a személyesség, a bensőséges hangvétel és a politikai kiállás elválaszthatatlanul kapcsolódik össze. A réunioni énekes, ütőhangszeres, költő és táncos zenéje elsősorban hazája népi kultúrájából táplálkozik, de zenésztársaival a mauritiusi sega hagyományos ritmusait is újragondolják, a jazz, a zouk és a balkáni zene bevonásával. A különleges összeállítású trió egzotikus világa kissé a trubadúrénekekre is emlékeztet, és légies mivolta ellenére – vagy talán éppen emiatt – képes maximalizálni a zenéből sugárzó erőt.

A legtöbbször jazzgitárosként aposztrofált Gadó Gábor és hazánk egyik legnagyszerűbb jazzénekesnője, Harcsa Veronika nevével fémjelzett album felülírja megingathatatlannak hitt zenei fogalmainkat. Kompozíció és improvizáció dialektikája ritmusszekció nélkül, kortárs komolyzenészek és jazzmuzsikusok párbeszédében oldódik fel. A jazz oldaláról két fúvós – a belga trombitás, Laurent Blondiau, valamint a hangszínvarázsló szaxofonos, Ávéd János –, míg a klasszikus zene felől két vonós – Zétényi Tamás, a kortárs zenei élet kiemelkedő csellistája és Csermák Éva, Berlinben élő hegedűművész – ad meghatározó színeket a zene karakteréhez. Harcsa Veronika az énekszólamok életre keltésével és a dalok szövegírójaként egyaránt további tartalommal tölti meg az áttetsző dalokat, amelyekben nemcsak a különböző szólamok, hanem régi- és kortárs zenei elemek is organikus egységbe fonódnak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!