Jegyvásárlás


Program


j(A)zz! - Purple is the Color
2

j(A)zz! - Purple is the Color

A Purple is the Color új albuma az ötletek játékos szintéziséről szól. Az EPIC tíz lebilincselő történetet mesél el, miközben a kísérletezés terén is több csúcspontot ér el. Az eredmény intenzív, inspiráló és gyönyörű.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 20:00

j(A)zz! - Purple is the Color

Közreműködik:
Simon Raab - zongora
Štěpán Flagar - szaxofon
Martin Kocián - nagybőgő
Michał Wierzgoń - dob

„A jazz Beatlesévé válni” – valami ilyesmi a tréfásan megfogalmazott célja az osztrák-cseh Purple is the Color zenekarnak. Első lemezükkel, az Unmasked című, nagy sikerű albummal máris közel kerültek a műfaj Olümpusz-hegyéhez, az EPIC című második albumukkal pedig (mely a bécsi Session Work Recordsnál látott napvilágot) egy újabb hatalmas lépést tettek efelé, hiszen az ezen szereplő élénk színekkel, posztmodern megközelítésmóddal már a nemzetközi színtéren is sikerült feltűnést kelteniük. A zenekart az osztrák zongorista, Simon Raab hívta életre a szaxofonos Štěpán Flagar, a bőgős Martin Kocián és a dobos Michał Wierzgoń társaságában, akik ezen a lemezen még az előző lemeznél is nagyobb mértékben járultak hozzá saját szerzeményeikkel a hangzásvilág kialakításához. A Purple is the Color új albuma az ötletek játékos szintéziséről szól. Az EPIC tíz lebilincselő történetet mesél el, miközben a kísérletezés terén is több csúcspontot ér el. Az eredmény intenzív, inspiráló és gyönyörű.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!