Jegyvásárlás


Program


j(A)zz!-Klio (A)

j(A)zz!-Klio (A)

A néhány évvel ezelőtt alakult, nevét az egyik klasszikus görög múzsától kölcsönző osztrák kvartett, a Klio zenéjének lényege, saját definíciójuk szerint, az egyszerűségre való törekvés.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 11. kedd, 20:00

Számukra az egyszerűség az, hogy lemondva minden feleslegesről, minél tágasabb teret nyújtsanak maguknak és a hallgatóiknak ahhoz, hogy a lehető legteljesebb mértékben merülhessenek bele a megszólaló zene élményébe. Bármelyikük is legyen egy-egy darab szerzője, a kompozíciók teljes formája valójában csak az improvizációk során bontakozik ki, kitágítva azok keretét a résztvevők – előadók és hallgatók – mindenkori jelenlétének felismerése és befogadása által. A zenészek számára abban rejlik az igazi kihívás, ahogy szembesülve a pillanatok be nem tervezett és előre nem látható történéseivel, integrálják azokat az előadásba. Döntéshozatalaikhoz éppúgy kell a bátorság, mint ahhoz, hogy átvegyék a vezetést, vagy engedjék magukat vezetni. Vagy egyszerűen éppen csak élvezni a csendet.

A zongorista Verena Zeiner kivételével, aki először lép fel az Opus Jazz Clubban, a kvartett három másik tagja játszott már a klub igen sikeres, az osztrák jazz színtér izgalmas szereplőit bemutató j(A)zz! sorozatának egy vagy több koncertjén is: Philipp Harnisch szaxofonos a Month of Sundays, Judith Ferstl bőgős a ChuffDrone és a Klangzeug Orchester, Mathias Koch dobos pedig a Shake Stew tagjaként járta meg az Opus színpadát.

Közreműködik:

Philipp Harnisch - altszaxofon
Verena Zeiner - zongora
Judith Ferstl - nagybőgő
Mathias Koch - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!