Jegyvásárlás


Program


Játsszunk zenét a szimfonikusokkal

Játsszunk zenét a szimfonikusokkal

A "Neked Játszunk!" fesztivál záró napja a családoknak és főként a gyermekeknek szól.
Műsorvezető és forgatókönyvíró: Csuka Tímea

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 1. kedd, 13:00

Délelőtt játékos kísérletekkel és hangszerbemutatókkal várjuk az érdeklődőket a Miskolci Szimfonikus Zenekar székházában, a Malomban.  Délután pedig a már jól ismert Játsszunk zenét a szimfonikusokkal! program két időpontban is várja az érdeklődőket a Művészetek Házában; 14:30-tól és 16:30-tól.

Mindenkit nagy szeretettel várunk! 

A Miskolci Szimfonikus Zenekar immár második alkalommal szervezi meg saját fesztiválját, amely a „Neked Játszunk” címet viseli. A programsorozat célja, hogy megmutassa a komolyzene kötetlenebb oldalát. A háromnapos rendezvény alatt nagyszerű helyszíneken találkozhatnak a zenekarral, akik különleges koncertekkel lepik meg közönségüket.

Játsszunk zenét a szimfonikusokkal!

A Miskolci Szimfonikus Zenekar munkája során számos szakmai kihívással szembesül mind a hazai, mind pedig a külföldi nagyvárosok neves koncerttermeiben, kiváló karmesterek és szólisták oldalán. Ezek között is vannak viszont olyan alkalmak, amelyekre különös gonddal és odafigyeléssel készülünk. Olyan közönség előtt kell ugyanis bizonyítanunk, amely csak a tényleg hiteles és magával ragadó muzsikát jutalmazza. Zenekarunk gyermekkoncertjein ezért évek óta arra törekszünk, hogy megismertessük és megszerettessük a gyerekekkel a komolyzenét, de talán még ennél is többre: szeretnénk elbűvölni a kicsiket, hogy aktív részesei lehessenek egy csodálatos, magával ragadó kalandnak a zene világában.

A Játsszunk zenét a szimfonikusokkal elnevezésű gyermekkoncertjeinken a kicsik egy izgalmas felfedezőútra indulnak a zenében Csuka Tímea vezetésével, aki csellistaként sokéves zenekari és zeneiskolai tapasztalatokkal is rendelkezik. A gyerekek maguk is tevékenyen részt vesznek a mesélésben és bekapcsolódnak a zenekar „munkájába” is, amit higgyék el, maguk a zenészek is nagyon élveznek. Magával ragadó élményt jelent látni a gyerekek és persze a felnőttek arcán az őszinte lelkesedést, a csillogó tekinteteket, amikor apró legények és leánykák egy egész szimfonikus zenekart vezényelnek, Ütemváros rejtélyes utcáin keverednek kalandokba, vagy amint a daliás huszárlegény muzsikájával kiszabadítja a kis királylányokat. A Játsszunk zenét a szimfonikusokkal valóban egy felhőtlen játék, amelynek viszont természetes, elválaszthatatlan részét képezik a zenei gyöngyszemek és a muzsikálás minden fortélya.

A sok éve töretlen népszerűségnek örvendő sorozat minden évadban új kalandokra hívja az óvodás és kisiskolás korosztályt és persze a felnőtteket, akik szintén nem fognak unatkozni.

Vezényel: Török Géza

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!