Jegyvásárlás


Program


János vitézke

János vitézke

Interaktív gyermekelőadás Kacsóh Pongrác: János vitéz című daljátéka alapján
Jelen műsorunk kívánja megalapozni a jövőt: olyan rendszeres matiné-előadásokat kínálunk, melyek később az Eiffel Műhelyház mellé épülő Közlekedési Múzeumba érkező családok számára is kiváló zenei kikapcsolódást nyújthatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 30. szombat, 11:00

János vitézke
Interaktív gyermekelőadás
Kacsóh Pongrác: János vitéz című daljátéka alapján

Petőfi irodalmi hőse Kacsóh Pongráctól kapott olyan muzsikát, amely nekünk, magyaroknak a legkedvesebb. Jelen műsorunk kívánja megalapozni a jövőt: olyan rendszeres matiné-előadásokat kínálunk, melyek később az Eiffel Műhelyház mellé épülő Közlekedési Múzeumba érkező családok számára is kiváló zenei kikapcsolódást nyújthatnak. Az Opera Gyermekkarának szólistái, valamint kis kardalosai és persze a vendégek mind Andrássy Frigyes szerkesztő-mesélő vezetésével teszik meg Petőfi és Kacsóh szereplőinek útját egy rövid órában.

Közreműködik (zongora, ének):  Andrássy-Neuenstein Krisztina
Közreműködnek a Magyar Állami Operaház Gyermekkarának szólistái
Közreműködnek továbbá  a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei

Alkotók

Rendező:  Toronykőy Attila
Szerkesztő, mesélő:  Andrássy-Neuenstein Frigyes
Koreográfus:  Mráz Kornélia
A gyermekkar vezetője:  Hajzer Nikolett
MNBI művészeti vezetője:  Radina Dace

Bemutató: 2020. május 2.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!