Jegyvásárlás


Program


JANIKA vígjáték három felvonásban

JANIKA vígjáték három felvonásban

Őszi bérlet 4. előadás Vígjáték három felvonásban a Turay Ida Színház előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 27. szombat, 19:00

RENDEZŐ: MIKÓ ISTVÁN
DÍSZLET: NEMES RICHÁRD
JELMEZ: DARVASI ILONA

Szereposztás:
Polgár Gizi: GERMÁN LÍVIA
Balla János: KURKÓ J. KRISTÓF
Mariska, Gizi anyja: SZTÁREK ANDREA
Elemér, Gizi apja: BENKŐ PÉTER
Adorján, színigazgató: MIKÓ ISTVÁN
Miss Betty Torday: XANTUS BARBARA
Malvin, öltöztetőnő: TOPOLCSÁNYI LAURA
Fenek Jenő: RUBÓCZKI MÁRKÓ
Újságíró/Julcsi: KOVÁCS DÉZI
Boy: VASS JÁNOS PÁL

Budapest legismertebb primadonnáját férje csúnyán faképnél hagyta, mondván egy hónapra Amerikába utazik egy darabot megrendezni.
Azóta 15 év telt el. A jelenlegi színigazgató a Janika c. produkció főszerepére szeretné felkérni a színésznőt, aki meglehetősen ódzkodik a 14 éves kisfiú szerepétől. Próbaképpen gyerekruhába bújik, amikor is váratlanul betoppan a hűtlen férj. Kihasználva az alkalmat az asszony meghagyja férjét abban a tudatban, hogy ő nem más, mint a saját fia és elhatározza, hogy visszaszerzi férjét.
Humorban és fordulatokban gazdag vígjátékot láthat a közönség igazi sztárszereposztásban!

Ajánlatunk


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Ajánló


Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!