Jegyvásárlás


Program


Jamie Winchester

Jamie Winchester

Jamie Winchester az az ír srác, aki a Budapesten töltött 25 év alatt vált kamaszból országszerte elismert zenésszé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 20:00

Eleinte koncertszervezőként dolgozott, majd 1990-ben a KFT zenekar tagjaival és egy orosz népi énekesekből álló csapattal megalapították a Baba Yaga együttest, melynek köszönhetően a következő években szinte az összes jelentős magyar zenésszel dolgozhatott. 2001-ben találkozott Hrutka Róberttel, akivel közös szerzeményük, az It’s Your Life a legismertebb hazai előadók közé repítette. 2008-ig rengeteg slágert szállítottak a rajongóik számára. Azóta elsősorban a saját szóló karrierjére és zenekarára összpontosít. Az elmúlt években ismét Írországban él és alkot. Évente egy-két alkalommal tér haza Budapestre koncertezni, ahol mindig teltház fogadja.

A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, „mire gondolt a költő”, ahol a középpontban végre a zene áll, „a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd. Ahol a közönség – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedve kedvenc előadóival, dalaival.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!