Jegyvásárlás


Program


JACK, A MEGMENTŐ  - Danny Bain
3

JACK, A MEGMENTŐ - Danny Bain

Az amerikai zenész, Danny Bain, 2010-ben érkezett Magyarországra, azóta a veszprémi Kabóca Bábszínházzal együttműködésben számos gyerekelőadást hozott létre, melyekben a különleges, főként afrikai és dél-amerikai hangszereknek kiemelkedő szerep jut

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 22. péntek, 10:30

Jack, a megmentő

A Tokapippi-hegység hóbortos lomárusa, Amos, meséli el az ifjú Jack történetét. Miután az összes többi vasútépítő elmenekül a táborban történő különös események miatt, egyedül Jack elég bátor ahhoz, hogy bemerészkedjen a titokzatos erdőbe, és a nyugtalanító történések végére járjon. Kalandja során találkozik az erdőben élő szokatlan teremtményekkel, mint például a ragacsos farkú Loposszumokkal, a toboz-dobáló Mögébújóval és a borzalmas Furmányos Ormányossal. Jack, a kalapjában fészkelő Lükeröpke segítségével minden akadállyal megküzd, és ezáltal a vasútépítők is visszatérhetnek, hogy együtt befejezzék a vasutat. Az egész mesét keresztülszövik az Appalach-hegység népzenéjére emlékeztető dalok, sőt mi több, a történetben szereplő összes különleges lényt egy-egy egyedi, házi készítésű hangszer testesíti meg.

 

Író: Sándor Anna, Danny Bain

Zeneszerző: Bain Melinda és Danny Bain

Tervező: Mátravölgyi Ákos (Blattner-díjas)

Rendező: Szántó Viktória

Játssza: Danny Bain

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!