Jegyvásárlás


Program


Aktuális előadások




Joël Pommerat: A két Korea újraegyesítése
Bemutató: 2023. december 01.
Fordította: Timkovics Dorottya

Pommerat darabjában nincs szó politikáról vagy országhatárokról. Emberekről beszél. Rólad, rólam és arról, hogy két ember mennyire másképp éli meg ugyanazt a helyzetet. Sőt, minél szorosabb a kapocs kettejük között, a távolság mintha annál nagyobbnak tűnne. Férfiakat és nőket látunk, és azt a rettenetes vágyat, hogy leküzdjék ezt a távolságot. Ez a törekvés csodálatosan abszurd, nevetséges, magával ragadó helyzetekhez vezet, hiszen a két ember közötti határ gyakran merevebb, mint az országhatárok, pedig azokat is csak mi, emberek találtuk ki. Minden a képzeletünkön múlik.

A Két Korea újraegyesítése egymástól független pillanatfelvételek sorozata. Ezek az ironikus-humoros történet-töredékek mind abból a döbbenetből születtek, hogy lehetetlennek tartjuk, hogy ugyanazt ennyire különbözően lássuk.

Joël Pommerat a francia színházi élet kiemelkedő alakja. A saját darabjait állítja színpadra, melyeket a társulatával közösen, improvizációk alapján hoz létre. Ennek a kísérletező módszernek az egyik sikerdarabja A két Korea újraegyesítése, amelyet a párizsi Odéonban mutattak be először.

AZ ELŐADÁST 14 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLJUK!

Szereplők
Ács Petra - Borsos Beáta - Kárász Zénó - Poroszlay Kristóf - Rédei Roland - Sziládi Hajna - Tánczos Adrienn - Vicei Zsolt

Alkotók:
Díszlet- és jelmeztervező: Horváth Jenny
Dramaturg: Kukk Zsófia
Zeneszerző: Lelkes Botond
Súgó: Almási Gyöngyi
Ügyelő: Nagy-Hajdu Szilvia
Rendezőasszisztens: Varga Mónika
Rendező: Tárnoki Márk

Az előadás Joël Pommerat engedélyével jött létre. Magyarországi jogok: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség Kft.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!