Jegyvásárlás


Program


IV. HeroiKon Konferencia - Tegyél magadért, hogy tehess másokért! Növekvő mindsettel a változásért

IV. HeroiKon Konferencia - Tegyél magadért, hogy tehess másokért! Növekvő mindsettel a változásért

Szeretnél egy folyamatosan dolgozó belső motort, ami végtelenül ösztönöz, segít a céljaid elérésében, hatékonyabbá, pozitívabbá tesz téged, és rajtad keresztül a környezetedet mind a magánéletben, mind a munka területén? Negyedik alkalommal rendezzük meg a HeroiKont, a Hősök Tere Kezdeményezés nemzetközi konferenciáját, ahova várunk téged is!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 7. csütörtök, 9:00

A konferencia idén a növekvő mindset fontosságáról, a kitartásról, a félelmek és sikerek megfelelő kezeléséről szól, melyben életünk végéig fejlődhetünk! Kezdjük el még ma! Az élet különböző területeiről hívtunk meg előadókat, hogy beszéljenek a téma tudományos hátteréről és meséljék el nekünk életútjukat, inspiráló történeteiket, a növekvő mindset hatását. Ugye velünk tartasz?

Konferenciánkat ajánljuk azoknak a pedagógusoknak, szociális szakembereknek, edzőknek, trénereknek, coachoknak, pszichológusoknak, nonprofit szervezet munkatárainak, akik szeretnének velünk küzdeni a közöny és előítéletek ellen, akik szeretnék magukból és tanítványaikból, klienseikből kihozni a legjobbat, és keresik ehhez a kezdő lépést, a közösséget, a jó példákat. Illetve ajánljuk azoknak a diákoknak, egyetemistáknak, akik hisznek abban, hogy a hétköznapi hős bennük rejlik és együtt alakítjuk a jövőnket, a társadalmat, amiben minden tett számít! Vedd igénybe kedvezményes jegyünket, amennyiben te is diák, nyugdíjas, pedagógus, nonprofit szervezet képviselője, vagy fogyatékossággal élő személy vagy! Ne felejtsd el elhozni a kedvezmény igénybevételére jogosító igazolványodat, igazolásodat!

Ajánljuk azoknak a cégvezetőknek, HR-eseknek, szervezetfejlesztőknek, akik szeretnék saját vállalatuk belső működési mechanizmusát, kultúráját fejleszteni. Gyertek el többen is cégetektől, osztozzatok az élményben, és vigyétek haza a tudást, a motiváló történeteket, gondolatokat! Vegyétek ehhez igénybe csoportos jegyünket! Egy cég akár több csoportos jegyet is vásárolhat!

A konferencia egész napos, számos előadóval és programmal készülünk, és a jegy magában foglalja a szendvicsebéd árát is. Illetve az előadások után lehetőséged nyílik egy kötetlen beszélgetésre is az előadókkal, a Hősök Tere munkatársaival, önkénteseivel.

Jegytípusok:
· Teljes árú jegy
· Csoportos jegy (3 fő részvételére jogosít)
· Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas, pedagógus, nonprofit, fogyatékossággal élő személy)
·  Hősök Tere önkéntes jegy (csak a Hősök Tere önkéntesei számára biztosított jegy)

Ne feledd: Az vagy, amit teszel! Találkozzunk november 7-én!

Vásárold meg jegyedet október 15-ig 20% kedvezménnyel!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!